Niet op kamp maar wel weg met de kids?

31 Mar 2017

Niet op kamp maar wel weg met de kids?

West-Vlaanderen:

1. Hoevehotel ’t Klein Noordhof
Reeds 39 jaar lang baten gastvrouw Catherine en gastheer Philippe hoevehotel ‘t Klein Noordhof uit. Ze staan bekend om hun heerlijke maaltijden en het uitgebreid, vers ontbijtbuffet. Gelegen op 400m van de openbare weg is het er veilig spelen: van springen op de trampoline en spelen in de zandbak tot het aaien van de lieve dieren. Dé perfecte locatie om gezellig met de familie rond één grote tafel te zitten.

2. Reigersnest Vakantiecentrum
Reigersnest Vakantiecentrum ligt midden in de duinen van de mooie kustplaats Koksijde. Met zijn veilige speelomgeving op slechts 900m van de zee is het er ideaal voor kinderen. Aan alles is gedacht: van de binnenspeeltuin met speelbox, ballenbad en springkasteel tot aan de buitenspeeltuin in het eigen stukje duinen. Tijdens de schoolvakanties wordt er zelfs animatie voorzien. Bij elk weertype amuseren de kinderen zich kostelijk, en de ouders dus ook!

Oost-Vlaanderen:

1. Vakantieverblijf ’t Appelken (10p.)
Vakantieverblijf ’t Appelken is gelegen in het Meetjeslands Krekengebied. De graanzolder van deze karaktervolle, oude hoeve is gerenoveerd tot een charmant appartement. Het ruime erf en de tuin zijn een genot: de speelweiden met voetbalgoal, de vijver en de collectie speelgoed. Voor de ouders is er dan weer de barbecue in het bakhuis, de petanquebanen en het speciaalbierencafé. De leuke speeltuin in de straat is bij deze logies de kers op de taart!

2. B&B Malpertuus
Bij B&B Malpertuus logeer je in een stukje ongerept landschap vlak bij de Nederlandse grens. Terwijl de kinderen spelen op de schommel, de trampoline of met het ander speelgoed in de grote tuin, kunnen de ouders relaxen in de sauna. Op slechts 4km afstand vind je het provinciaal domein Puyenbroeck.

Antwerpen:

1. Hotel Van der Valk Dennenhof
Van der Valk Dennenhof ligt in de tuin van Antwerpen, net ten noorden van Brasschaat. Ouders ontspannen er op het grote terras terwijl ze hun kinderen naar hartelust kunnen zien spelen in de omheinde speeltuin. Met het speciale kindermenu is het in het restaurant zowel voor de groten als de kleintjes smullen. Een leuke tip is de kinderboerderij op minder dan 3km afstand: sowieso een hit!

2. Vakantieverblijf Beestenboel (2-6p.)
Vakantieverblijf Beestenboel is gelegen in de landelijke Kempen, en is een echte droomvakantie voor de (jonge) dierenvrienden onder ons. In de mooie weide rond het verblijf leven namelijk maar liefst zo’n 25 verschillende diersoorten. Kinderen amuseren zich bij het voederen van de diertjes of bij het spelen met de lieve honden van de logiesuitbaters. Hier vervelen de kinderen zich geen moment!

Limburg:

1. Vakantiepark Center Parcs De Vossemeren
Vakantiepark Center Parcs De Vossemeren klinkt al bekend bij velen van ons. Met het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, de uitdagende Wannabe-activiteiten en de avontuurlijke Discovery Bay wordt het gegarandeerd ook een blijvende herinnering voor kinderen én tieners.

2. B&B 't Wijngaardhof
In deze authentieke vierkantshoeve slaap je tussen de uitgestrekte boomgaarden. Deze bewust kleinschalige uitbating bestaat al sinds 1990 en biedt tal van mogelijkheden voor kinderen. Drink er appelsap recht van het hof, rijd met de gocart in de veilige binnenplaats of fiets zo snel als de wind in de boomgaard! Hun lieve kat en kippen zullen je verblijf hier helemaal afmaken.

Vlaams-Brabant:

1. Vakantiewoning De Uitweg (8p.)
Hier logeer je bij een échte molenaar die jou en je kroost maar al te graag een rondleiding geeft in één van zijn twee graanmolens. Dit alles op amper 2km van het kasteel van Horst, de thuishaven van de Rode Ridder, waar ieder kind zich ridder of prinses waant.

2. B&B Bed & bokes
In B&B Bed & Bokes logeer je tussen de groene landerijen en bossen. Er is een uitgebreid ontbijt met fairtrade-, bio- en streekproducten. Kinderen kunnen in de buurt urenlang zwemmen en ravotten in het provinciedomein de Halve Maan, railbiken op het oude spoor in Tessenderlo, ijsjes eten in de ‘Lekdreef’ te Averbode, spelen in het hooi of kampen bouwen in het bos.

Nog meer adresjes nodig? https://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/...